godaddy web stats
Abbe ”Blattelito” Alsaadi dömd för misshandel, sexuellt ofredande och grov kvinnofridskränkning - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Abbe ”Blattelito” Alsaadi dömd för misshandel, sexuellt ofredande och grov kvinnofridskränkning


Kategorier: B-kändisar
Abbe ”Blattelito” Alsaadi dömd för misshandel, sexuellt ofredande och grov kvinnofridskränkning

Abbe “Blattelito” Alsaadi dömdes i hovrätten till tre och ett halvt års fängelse för grov kvinnofridskränkning, misshandel i två fall, grovt vapenbrott, olaga hot i två fall, sexuellt ofredande, grovt förtal, förtal, ringa narkotikabrott, ringa dopningsbrott, egenmäktigt förfarande, och skadegörelse i fem fall.

Abbe var också åtalad för mord och dömdes till fängelse i 18 år för detta i tingsrätten, då han misstänktes för att ha injicerat tramadol i sin f.d. flickvän som sedan dog i badkaret, men hovrätten ansåg inte att det gick att bevisa att kvinnan inte tagit tramadolen frivilligt.
Kvinnofridskränkningen handlar om dock om brotten mot exflickvännen som han nu är frikänd från att ha mördat. Kvinnan hade själv slagit larm innan sin död och berättat om Abbes våldsamma beteende.

Han döms för att bland annat ha piskat henne med ett skärp, klippt av hennes hår, slagit en ipad över hennes knä, huggit henne med en kniv och tagit stryptag om hennes hals.


Lämna ett svar