godaddy web stats
Ahmad Nazari ströp 69-åriga asylaktivisten och sexpartnern Ingrid - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Ahmad Nazari ströp 69-åriga asylaktivisten och sexpartnern Ingrid


Kategorier: Bloggskvaller
Ahmad Nazari ströp 69-åriga asylaktivisten och sexpartnern Ingrid

Den 26 juni 2019 ströp Ahmad Nazari 69 åriga asylaktivisten Ingrid som han hade en sexuell relation med sedan över ett år tillbaka.

Den 69-åriga kvinnan bodde på Frej Alsterlinds väg i värmländska Kil, var miljöpartist och ingick i ett nätverk som arbetade för att ordna uppehållstillstånd åt så kallade ensamkommande flyktingbarn.

Det var strax innan midnatt den 26 juni som SOS Alarm mottog ett larmsamtal från den 20-årige afghanen Ahmad Nazari som berättade att han utfört ett mordförsök.

Enligt Ahmeds uppgifter i polisförhör mördade han Ingrid genom att fatta stryptag om hennes hals med armen och samtidigt vrida om hennes nacke, efter att de två hade druckit vin och påbörjat en sexuell akt i sängen.

Ahmad Nazari uppges vara född i Iran och enligt Migrationsverket invandrade han till Sverige i november år 2015. Ahmad erhöll asylavslag från Migrationsverket i december 2017. Sedan dess har ärendet legat hos migrationsdomstolen i Göteborg.

Ahmad berättar att han inte riktigt vet varför han mördade Ingrid men menar att han mår dåligt och hänvisar till psykisk ohälsa.

En frivilligorganisation i Göteborg uppger att det är relativt vanligt att äldre kvinnors omsorg av de ’ensamkommande’ övergår till en sexuell relation. Bara i Göteborg kände man till ett 20-tal fall samtidigt som man vet att mörkertalet är stort och det verkliga antalet är ännu högre.

Ahmed berättar också för poliserna att han dödat antingen den tidigare sverigedemokratiske riksdagsledamoten Kent Ekeroth eller medborgarjournalisten Joakim Lamotte genom att kasta denne framför ett tåg, vilket dock inte stämmer då båda är i livet.


Lämna ett svar