godaddy web stats
Joaquin NaBi gripen i USA misstänkt för sex med minderårig - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Joaquin NaBi gripen i USA misstänkt för sex med minderårig


Kategorier: Bloggskvaller
Joaquin NaBi  gripen i USA misstänkt för sex med minderårig

Den svenske skådespelaren Joaquin NaBi Olsson greps 20 juli 2019 på sitt hotellrum i Florida. Polisen larmades dit efter att den 44-åriga mannen umgåtts närgånget med den 14-åriga flickan. Mannen och flickan träffades via sociala medier och har haft kontakt en längre tid. De träffades första gången i mars 2019 och sedan åkte Joaquin tillbaka till USA i maj 2019. Enligt mannen hade de tidigare bara onanerat inför varandra och att deras första samlag skedde dagen innan han greps. Han var medveten om att flickan var 14 år och att handlingen var olaglig men att han bestämde sig för att chansa då han var kär i flickan. Även flickan bekräftar att de haft sex och att hon deltagit frivilligt utan hot, tvång eller betalning. Flickans föräldrar kände inte till relationen. De fem punkter som mannen anklagas för är; två fall för att ha tagit kontakt sexuell kontakt med en minderårig på nätet, s.k. grooming, samt tre fall av sexuella övergrepp mot minderårig.

Domen kom i april 2021 och Joaquin NaBi dömdes till fängelse i 15 år och åtta månader för att ha groomat och övertygat den då minderåriga flickan att ha sex med honom.

Borgenssumman är satt till sammanlagt $190 000 vilket motsvarar ca 1,8 miljoner kronor, men borgen nekas för ett av brotten vilket gör att mannen i dagsläget inte kan släppas. Om borgenssumman betalas blir mannen fri med restriktioner under den fortsatta rättsprocessen.

Om Joaquin fälls för de brott han anklagas för riskerar han upp till 15 års fängelse, penningböter samt att han registreras som sexförbrytare. Joaquin kommer ursprungligen från Lysekil.

Joaquin Nabi hade en roll i pjäsen ”Hålla andan” som spelades på dramaten i början av 2019 och han har också deltagit i sex uppsättningar på dramaten bl.a. spelade han Bosse i ”Karlsson på taket”

Joaquin Nabi:s tidigare rollista på dramaten

Joaquin Nabi har också spelat i tv-produktioner och har en bärande roll i en föreställning vid en annan teater planerad till nästa år.

Inkommande söktermer:

  • Joaquin NaBi Olsson
  • joaquin olsson

Ett Svar to “Joaquin NaBi gripen i USA misstänkt för sex med minderårig”

  1. ungersk bagare skriver:

    HITTADE DETTA

    (på hans fejja)
    https://imgur.com/a/8neTvWx

Lämna ett svar