godaddy web stats
Salih "Salle" Nour dömd för rån mot bilfirma och bilstöld - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Salih ”Salle” Nour dömd för rån mot bilfirma och bilstöld


Kategorier: Bloggskvaller
Salih ”Salle” Nour dömd för rån mot bilfirma och bilstöld

Salih ”Salle” Nour gör musik inom s.k. ganstarap och har bl.a. varit med i musikvideos med Alex Ceesay.
Salle lärde känna Alex Ceesay på kumlaanstalten där Alex satt inne för rån och

Salle skriver även musik om våld, vapen och narkotika och enligt egen uppgift ger hans musik honom 300 000 kr om året. Men det räckte inte utan den 4:e september 2018 rånade Salle och hans dåvarande flickvän, Nahla Akalp en bilfirma i Boglundsängen i Örebro.

Det var den 28 åriga Nahla som haft kontakt med bilfirmans ägare för att göra en bilaffär. Nahla flirtade med bilfirmans ägare och han gick med på att hon kunde komma till bilfirman efter stängning för att avsluta bilaffären.
Nahla kom uppklädd till bilaffären med klänning och skor med klackar, men det slutade med att hon släppte in Salih ”Salle” Nour som kom med ett avsågat luftgevär och luftpistol, slog ägaren med gevärskolven och hotat honom till livet. Tumult uppstod och ägaren kastade bl.a. en stol på den 27 åriga Salle. Salle och flickvännen kom över en väska med 50 000kr och flydde med bil från platsen. Paret greps en stund senare efter en stor polisinsats i en bil utanför Köping.

Paret har även tidigare stulit en porsche genom att komma över porsch-ägarens plånbok och körkort och med falsk namnteckning gjort ett ägarbyte av porschen hos transportstyrelsen och bärgade helt enkelt bort porschen till den rättmätige ägarens stora förvåning. När polisen fick stopp på bärgaren hävdade Salle att det var hans bil men ett sakkunnigutlåtande från Nationellt forensiskt center (NFC) så var namnteckningen på blanketten för ägarbyte en förfalskning.

Paret döms för rån och grov stöld och kvinnan döms även för bedrägeri efter att ha satt ut bluffannonser på en Louis Vuittonväska och på så sätt lurat till sig 30 000kr. Även en stämningsansökan för porschebedrägeriet är upprättad. Salle döms även för att ha tänt eld på tre bilar i Karlskoga i april 2018. Straffet för kvinnan utdömdes till två år i fängelse och Salle fick 2,5 års fängelse.

Salle har även åttalats för att försökt pressa två butiksägare i Örebro på pengar och rättegången om utpressningsförsöken kommer att ske vid ett senare tillfälle.

Utpressningsförsöken handlade om att Salih Omer Mohamed Nour den 29 augusti 2018 i en butik på Drottninggatan 44, Örebro under dödshot försökt förmå Ali Mortada att betala 300 000 kronor.

Även en stämningsansökan för utpressningsförsöken är upprättad.

Salih kommer från klockartorpet i Norrköping.

Alex Ceesay, Hamza Elfituri och Salih ”Salle” Nour .Alex och Salle har tidigare även misshandlat Hamza Elfituri. ( Mål-nr: B 1228-17. uttdrag ur målet ”Inledningsvis är det utrett att Hamza Elfituri utsatts för en rå och hänsynslös misshandel av åtminstone två gärningsmän. Sparkar har utdelats mot huvudet då Hamza Elfituri legat nedslagen och skyddslös på marken”. )


Inkommande söktermer:

  • https://www gossipzine se/bloggskvaller/salih-salle-nour-domd-for-ran-mot-bilfirma-och-bilstold/

Lämna ett svar