godaddy web stats
Sanna Bråding ensamstående med sonen Kane-Lee - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Sanna Bråding ensamstående med sonen Kane-Lee


Sanna Bråding ensamstående med sonen Kane-Lee

Sanna Bråding gjorde som ung karriär som skådespelare  när hon som 15-åring upptäcktes av TV 4 och fick sin genombrottsroll i såpoperan “Tre Kronor” samt långfilmen “Reine & Mimmi i fjällen”.

Efter gymnasiet hade hon en rad olika jobb altifrån att arbetade på snabbmatsrestaurang, bageri och café till sjukvården och äldreomsorgen.

Hon ville tillbaka till skådespeleriet, jobbade för mycket och fastnade i ett drogmissbruk.

Jag växte upp med anorexia och när man inte behandlar ett missbruk ordentligt, växer ett annat lätt fram. Mina missbruk var ett sätt att få vardagen att gå ihop. Obalansen eskalerade för att jag var för rädd och för feg för att ta tag i mina problem, säger Sanna Bråding.

I juni 2008 blev hon dömd till tre månaders fängelse för narkotikabrott. Botten var nådd.

– Jag åkte fast och kunde inte fortsätta med dåligheterna, det var min räddning. Hon har också gått i terapi för att bearbeta problem.

Nu bor hon i en färgsprakande tvåa på Södermalm i Stockholm.

Det inre utvecklingsarbetet har lett till insikt:

– Jag är född väldigt känslig, vilket jag också tror är förutsättningen för att kunna vara kreativ. Men jag måste lära mig att hantera min känslighet och min extrema energi. För att hitta ett skydd mot stressen började jag meditera.

Den 13 juli 2015 blev hon mamma till en son; Kane-Lee. Fadern är  Mbumba ”British” Mwasa. Men parets förhållande har knakat i fogarna och paret har separerat.  Därmed blir programledaren ensamstående mamma till Kane-Lee då det är tänkt att han ska bo hemma hos henne.


Lämna ett svar