godaddy web stats
Soran Ismail utreds för två våldtäkter - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Soran Ismail utreds för två våldtäkter


Kategorier: Bloggskvaller
Soran Ismail utreds för två våldtäkter

Soran Ismail har anmälts till polisen för två påstådda våldtäkter – en som ska ha inträffat utomhus i Stockholm i somras och en  inomhus samt ytterligare ett fall av sexuellt ofredande.

Efter anklagelserna har tv-nätverket Discovery valt att pausa ett planerat samarbete med komikern. Polisen har i båda fallen valt att inleda förundersökning.

Soran Ismail har gjort flera uppmärksammade framträdanden och tv-program bl.a. programmet absolut svensk där han bl.a.  genomgår ett test på psykologiska institutionen i Uppsala som visar att han själv har  en ”medelstark preferens för ljushyade människor”. Det innebär att han instinktivt reagerar mer negativt mot mörkhyade personer. Det betyder inte att Soran Ismail är uttalad rasist. Tvärtom har han byggt sin karriär på att konfrontera rasismen och i sina strävanden att vara politiskt korrekt har han även tagit feminismen under sina vingar.

Även den uppmärksammade turnén tillsammans med Magnus Betner ”en skam för Sverige” har fått mycket uppmärksamhet och det har skämtats med glimten i ögat om vad titeln syftar på.

Såhär kunde det låta 2016 när man på sociala medier skämtade om föreställningen en skam för Sverige och vad titeln egentligen syftar på.

Soran har ett barn tillsammans med ex-flickvännen Caroline Tegebo som han också friade till, men han lämnade relationen under graviditeten. Den förkrossade, gravida ex-fästmön twittrade om uppbrottet, och att separationen fick  “hennes liv att rämna”.

Men det är ingen hemlighet att Soran sedan under sina turneér  har legat runt friskt, haft en preferens för unga tjejer och att även alkoholen har lockat och om bevisningen kring våldtäktsanklagelserna visar sig hålla kommer fallet att bli högt. Och gliringarna ”En skam för Sverige” kommer inte längre att vara med glimten i ögat.

 

Inkommande söktermer:

  • soran ismail dömd

Lämna ett svar