godaddy web stats
Hugh Grant blir sambo med Anna Eberstein - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Hugh Grant blir sambo med Anna Eberstein


Hugh Grant blir sambo med Anna Eberstein

Hugh Grant, 54 och Anna Eberstein, 36 har blivit föräldrar till sitt andra gemensamma barn. Det blev en flicka som föddes 16/12 2015. Några veckor tidigare än beräknat då beräknat födelsedatum var 6 januari 2016.

Hugh Grant blir i och med nedkomsten fyrabarnspappa. Mor till de andra två barnen är Tinglan Hong, 34.

Under loppet av 15 månader blev Hugh nämligen far till tre barn, med två olika kvinnor.

Med Kinesiska Tinglan Hong, 34, fick han dottern Tabitha Xaio, 3, med. Därefter kom sonen Otto, 2, vars mamma är svenska Anna.
Tre månader senare var det dags igen då Tinglan födde sonen Felix Chang, 2. Men Hugh bodde aldrig ihop med Tinglan och fram till nu har det varit en liknande relation med Anna.

Hugh och Anna har tidigare inte officiellt varit sambos. T.ex. flyttade hon aldrig in i hans lyxiga hem i London. Istället köpte Hugh en våning till henne alldeles i närheten av hans.

Men nu har relationen förändrats. Hugh och Anna har umgåtts intensivt, firat midsommar tillsammans och besökt Sverige flera gånger. De har även besökt Annas föräldrar Susanne Eberstein och maken Tord i deras lanställe på Torekov där Anna också presenterade sin tvillingbror.

Nyligen var Hugh och Anna även och tittade på ett hus i den exklusiva stadsdelen Kensington i London. Paret anlände i Grants lyxiga vrålåk, en mörk Ferrai och Anna stolyserade med sin runda gravidmage och skrattade glatt när paret lämnade visningen. Priset på 78 miljoner kronor för 308 kvadratmeter lär inte vara något hinder men kanske de kommer att tillbringa mer tid i Sverige.

Nu avslöjas också att Hugh och Anna har köpt en villa i Torkeov för 6 miljoner kronor. Hugh Grant äger fem sjättedelar av fastigheten och Anna resten, rapporterar Aftonbladet.

Visserligen syns Hugh även tillsammans med Liz Hurley, 50. Men det är med Anna han umgås.

Innan Hugh Grant fick sina barn var han tillsammans med Elizabeth Hurley, 50. Den relationen fick ett abrupt slut när det avslöjades att Hugh Grant hade köpt sex i Hollywood av transan Divine Brown 1995.

Och kanske är Hugh Grant redo att stadga sig och leva ett lite mer normalt familjeliv. Vänner till paret berättar att de hoppas på en flicka denna gång.


Lämna ett svar