godaddy web stats
Camilla Läckberg och Simon Sköld gifta - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifta


Camilla Läckberg och Simon Sköld gifta

Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, som förlovade sig 2015 över en romantisk middag på Grand Hôtel i Stockholm, gifte sig i hemlighet lördagen den 17 juni 2017.

Vigselförrättare var Mia Törnblom och Läckbergs manager och vän Christina Saliba var brudtärna och den som planerat allt.

Paret gifte sig ute på Camilla Läckbergs lantställe på lördageftermiddagen.
Gästlistan på det privata bröllopet var Mia och Micke Törnblom, Evelina Olssen, Christina och maken Elias Saliba, Lina Frejd, Gunnel Läckberg, Sean Canning, Erik Linder, Läckbergs systrar Lena och Rita samt Simon Skölds föräldrar Christer och Anette.
Efter vigseln åkte sällskapet båt till firande på Skeppsholmen i Stockholm, där vänner och en rad kända svenskar var inbjudna till ett ”white party” som sagts vara en fest för Simon Skölds 30-årsdag samt Camilla Läckbergs nya bok.

På mingelfesten var förutom familjen profiler som Jenny och Niklas Strömstedt, Viktor Frisk, Richard Herrey, Katrin Zytomierska, Bingo Rimér, Isabel Adrian, Isabella löwengrip, Carolina Gynning, Micael Bindefeld, Anja och Filippa Pärsson, Sofia Wistam, Fredrik Federley, Nanne Grönwall och Tony Irving inbjudna.

Och snart fick Camilla och Simon även avslöja hemligheten för resten av världen genom instagram.
”​Ni anar inte hur svårt det varit att hålla tyst om detta. SOM jag längtat efter att kunna berätta för er. Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss. Tidigare idag hade vi en liten ceremoni på vårt landställe med familj och de närmsta vännerna. JAG OCH SIMON HAR GIFT OSS! Simon, att du vill leva med mig resten av mina dagar på jorden är mitt livs största triumf. Sedan vi först träffades har du gjort dagarna roligare, mer färgstarka. Och tryggare. Jag har aldrig känt mig lika trygg som när jag är med dig. Jag älskar dig, nu och för evigt.”, skriver hon.

Även Simon Sköld väljer att dela sin kärlek i ett inlägg på Instagram.

”Vi har planerat detta så länge men det spelar ingen roll hur många gånger jag upprepar det, jag kan knappt tro det. Idag hade vi en mindre ceremoni på landet tillsammans med familj och de närmsta vännerna. Jag kan verkligen inte beskriva hur lycklig jag är och den lyckan är nu förevigad. Jag älskar dig Camilla. De senaste åren har varit de bästa i mitt liv. När jag är med dig och vår underbara familj känner jag mig hel. De viktigaste pusselbitarna i mitt liv har fallit på plats. Tack för att du gör varje dag till en dans på rosor. ”, skriver Simon Sköld.

I april 2016 fick paret sitt första gemensamma barn, dottern Polly.

Så sent som i mars avfärdade Läckberg bröllopsryktena. Allt för att hålla bröllopet hemligt.
Camilla Läckberg har dock berättat tidigare att ett krav för ett giftermål var att de skulle ingå ett äktenskapsförord.

 


Ett Svar to “Camilla Läckberg och Simon Sköld gifta”

Lämna ett svar