godaddy web stats
Toppar och dalar för Hannah och Magdalena Graaf - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Toppar och dalar för Hannah och Magdalena Graaf


Kategorier: Kändisar
Toppar och dalar för Hannah och Magdalena Graaf

graaf2

På 1990-talet slog systrarna Hannah (född 1978) och Magdalena (född 1975) Graaf igenom som modeller bl.a. efter att ha poserat topless tillsammans.

Systrarna var då mycket unga och allt gick väldigt fort. Sedan började de sjunga, och deras singlar och album sålde guld och
de turnerade runt om i världen. ”Unga flickor älskade oss. Deras pappor också, berättar Hannah Graaf Karyd vid en återblick 2013.

Den intensiva modell- och musikkarriären tog snabbt slut.
Efter det slutade systrarna att umgås så nära som de hade gjort tidigare. I dag umgås de inte alls särskilt ofta.

Magdalena Graaf hamnade i ett destruktivt förhållande med en man som slog henne och år 2006 gav hon ut boken ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” som skildrar förhållandet.
Efter det flyttade Magdalena Graaf till England tillsammans med sin dåvarande make Magnus Hedman.
Magdalena Graaf som nu är tillsammans med Filip Larsson, född 1974 har fyra söner Isak, (född 1995), Lancelot, (född 2000), Tristan (född 2004) och Charlie (född 2011) och hon sticker inte under stolen med att hon kan tänka sig ett femte barn.

Hannah Graaf fick sitt första barn tillsammans med Andreas Carlsson och det andra med Daniel Boudal.
Hannah Graaf Karyd är nu gift med Peter Karyd och mamma till barnen William (född 2001), Mio (född 2003), Liv (född 2009) och Vida (född 2012).
2006 försökte Hannah sig på en comeback inom musiken med låten naugthy boy i melodifestivalen.

Båda systrarna jobbar bl.a. som programledare och med att blogga. Magdalena har en välbesökt blogg på magdalenagraaf.se och Hannah driver bloggportalen femme.se, där hon själv också bloggar och båda systrarna är också aktiva i sociala medier.

De har haft många jobbiga tillfällen i livet och de har också sett baksidan av vad sociala medier kan göra och har drabbats av hatattacker.

I intervjuer berättar systrarna gärna om de motgångar de haft, men när de bloggar så beskrivs och illustreras det dagliga livet
som väldigt välputsat och perfekt. Det går bra att berätta om hur jobbigt de har haft det eller vilket helvete det var när hunden jämt kissade på mattan tidigare, men det är sällan de visar upp de jobbiga eller oglamorösa tillfällena som förekommer just nu.

systrarna_graaf_topless

Inkommande söktermer:

  • isak graaf narkotikabrott
  • isak graaf droger
  • isak graaf
  • isak hedman
  • magdalena graaf isak död
  • isak hedman död
  • magdalena graaf isak
  • magdalena graaf och hanna graf
  • isak graaf dödsorsak
  • magdalena graaf son isak droger

Lämna ett svar