godaddy web stats
Popartisten Kleerup i blåsväder igen - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Popartisten Kleerup i blåsväder igen


Popartisten & låtskrivaren Andreas Kleerup har hamnat i fel spår igen, det har sedan tidigare vart känt att han har haft problem med droger. Kleerup har bland annat skrivit ett bidrag till melodifestivalen år 2006 & gjort låten ”With Every Heartbeat” tillsammans med Robyn.

Artikeln ”känd artist dömd för narkotikabrott” publicerades i Aftonbladet den 24 maj 2012, AB valde däremot att inte gå ut med namn om vem det handlar om.

kleerup narkotikabrott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid närmare research så kan man dra slutsatsen att det är Kleerup artikeln handlar om, Aftonbladet gjorde nämligen misstaget att inkludera en censurerad bild på Kleerup i samband med att artikeln släpptes. Denna bild har de använt tidigare i en artikel om just Kleerup, och man kan klart & tydligt se likheterna i den censurerade bilden och originalet.

Censurerade bilden på Kleerup som man kunde se på förstasidan när artikeln ”känd artist dömd för narkotikabrott ”släpptes:

kleerup droger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Originalbilden som Aftonbladet bland annat använt i artikeln ”Kleerup har ny flickvän”, man kan klart och tydligt se likheterna i den censurerade bilden och originalet:

kleerup flickvän

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett av Kleerup’s verk, ”Longing For Lullabies (Feat. Titiyo)”:

Många tolkar det som att kvinnan i musikvideon är en ängel som hjälper mannen i videon att ta sig upp från botten och att starta om sitt liv igen, igenom att leda honom till kvinnan ödet bestämt att han ska vara med.

Inkommande söktermer:

  • kleerup droger
  • droger

Lämna ett svar