godaddy web stats
Dominika är Anders Borgs nya kärlek - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Dominika är Anders Borgs nya kärlek


Kategorier: Svenska kändisar

borg_perczynski

Tidigare finansministern Anders Borg skiljer sig. Hans nya kärlek är pr-konsulten och tidigare artisten Dominika Peczynski.

Anders Borg har lämnat in en skilsmässoansökan och bekräftar att han har en relationen med Dominika Peczynski. De blev ett par under slutet av 2014.

Dominika Peczynski separerade nyligen från sin f.d. sambo Yoav Bartal som tidigare jobbat som bland annat pressekreterare hos den tidigare jämställdhetsministern Nyamko Sabuni – som är vän med Dominika.

Dominika Peczynski driver nu pr-byrån Mafioso i Stockholm efter att under 1990-talet ha varit medlem i popgruppen Army of Lovers. Hon har även varit programledare i TV3 och Kanal 5.

Anders Borg lämnade finansministerposten efter att alliansen förlorade valet i september 2014 har han skrivit en rapport om finlands ekonomiska problem och om hur man ska komma till rätta med dem. Han

har också fått ett prestigeuppdrag av World Economic Forum (WEF) där han ska leda ett nytt initiativ för att främja globalt samarbete med ett nytt ramverk för det globala finansiella systemet.

Anders Borg har också valts in som vice ordförande i Kinnevik och vice ordförande i mobiloperatören Millicoms styrelse. Millicom ägs till cirka 38 procent av Kinnevik. Anders borg har också uppdrag för Citigroup, dels som rådgivare och medlem i styrelsen.

Anders Borg har tillsammans med f.d. hustrun Sanna, 48:
en sjuttonårig son och två tretton-åriga tvillingdöttrar.

Sanna och Anders Borg var tillsammans i över 25 år och de flyttade ihop första gången när Anders var 16 och Sanna var 18.


Lämna ett svar