godaddy web stats
Lena Philipssons eventuella ingrepp - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Lena Philipssons eventuella ingrepp


Kategorier: Svenska kändisar
Lena Philipssons eventuella ingrepp

Man ska inte tala om en kvinnas ålder, brukar det sägas men man kan ju tala om när hon är född så får de matematikkunniga dra sina egna slutsatser. Så om man säger att Lena Philipsson är född  1966 så kan antagligen de flesta dra slutsatsen att hon har passerat 5o-års gränsen.

Om man ska tala om en kvinnas utseende kan ju också vara kontroversiellt i skuggan av me-too-debatten och det talas inte heller så mycket om. Är det uppväxten i den lilla småländska orten Vetlanda som ligger till grund för hennes varsamma åldrande eller har plastikkirurgin eller andra ingrepp också en spruta med i spelet.

Att Lena Philipsson har ”fixat läpparna” som Bianca Ingrosso kanske skulle uttrycka det behöver man dock inte vara plastikkirurg för att kunna se. Alla som sett hennes föreställning ”Jag är ingen älskling” på nära håll kanske skulle vilja föreslå att hennes nästa föreställning skulle kunna heta ”Jag är ingen anka” för att tona ner effekten av ankläpparna som den som sett Lena Philipsson som yngre kan bekräfta inte fanns på plats under hennes tidiga artistår.

Om Lena Philipsson har opererat brösten har väl inte heller offentliggjorts och kanske inget man ska diskutera offentligt även om mammorna på familjeliv gärna bollar ideer med varandra. Lena Philipsson har ju inte gjort så mycket naket så vi som inte kan titulera oss som hennes ex eller partner får nöja oss med att gissa (eller fråga någon som vet) då bilder inte ger full vägledning.

Visserligen fick Lena Philipssons bröst, eller snarare hennes urringning mer uppmärksamhet än dansarna när hon var publik i lets dance och hon har också själv visat upp filmer på instagram där hon som agent 006 iklädd ett läderunderställ städar lyan och även om hon brösten på vissa bilder ser ut att vara större än på andra tidigare tagna bilder så kan ju damunderkläder forma det man har begåvats med på lite olika sätt och därmed ge lite olika framtoning.

Eller så har hon gjort en gynning och både satt in och tagit ut implantat. Kanske någon av de tidigare männen betalt för inlägg och ansett att de skulle tillfalla honom vid skilsmässa och de därmed behövt plockas ut.

Lena Philipsson har tidigare varit gift med  regissören Måns Herngren,  som hon var gift med 1993-2001 och tillsammans har de dottern Saga. Efter att äktenskapet bröts träffade hon Martin Björk som hon var tillsammans med i  fyra år innan det tog slut år 2008. 2010 träffade Lena  Per Holknekt som hon också gifte sig med men äktenskapet avslutades då det uppdagades att Per hade varit otrogen.

2013 blev Lena tillsammans med Pierre Leander men förhållandet tog slut efter ett par år.

 

 

Inkommande söktermer:

  • nour bröst

Lämna ett svar