godaddy web stats
Sammanfattat skvaller om Big Brother 2012 deltagarna - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Sammanfattat skvaller om Big Brother 2012 deltagarna


Kategorier: Offentliga personer

Nu har Big Brother 2012 haft sin gång, och alla som har följt det har lärt sig hur alla deltagare fungerar socialt mer eller mindre.

Här kommer skvaller om deltagarna som ni läsare kanske finner intressant.

Ta allt skvaller med en nypa salt, detta är som sagt information som kommit fram via ryktesvägar.

amandus allstadius skvaller

Amandus / Viktor Allstadius:

Amandus hette tidigare Viktor, men bestämde sig för att byta namn till Amandus.

Amandus Youtubekanal – Länk

En bild som sammanfattar en minst sagt förbluffande del av Amandus liv:

amandus allstadius

Amandus fader är ledamot för SD (Sverigedemokraterna) i Gnesta, med tanke på detta så tror många människor att Amandus Allstadius också är en Sverigedemokrat i grund- och botten. När Peter från Big Brother 2011 frågade ut Amandus om hans politiska åsikter, så påstod han sig vara insatt i just SD på grund av att detta parti lägger stor fokus på handikappsfrågor. Vare sig detta är sant eller en ren lögn kan ingen annan än han själv svara på.

Amandus broder har autism, och har hälsat på Amandus under hans tid i Big Brother. Mötet mellan honom och hans broder fick honom att brista ut i tårar, detta på grund av att han vart så lycklig över att hans broder tog sig modet att hälsa på honom framför tusentals tittare. Värt att tillägga är att människor med autism oftast har det svårt i sociala sammanhang.

Camilla Jacobsen och Amandus fann kärlek under deras tid i huset, och dem umgås flitigt än idag. Värt att tillägga är att Amandus påstår sig vara bisexuell, men det finns inga bevis på att detta verkligen stämmer. Det kan vara ett kort han drog för att han skulle lyckas sticka ut ur mängden så mycket som möjligt under sin tid i huset.

camilla jacobsen skvaller

Camilla Jacobsen

Camilla har bland annat tidigare vart delaktig i två TV-program, Wipeout på kanal 5 och samt Stockholms natt på kanal 6. Det cirkulerar runt många rykten om att Camilla har arbetat som escort, samt att hon agerat som bordellmamma och hjälpt rika araber i Dubai att komma i kontakt med svenska utvikningstjejer.

Camillas Youtubekanal – Länk

Hon har gett svar på tal vare sig hon arbetat som bordellmamma eller inte i sin blogg, hennes svar kan ni läsa här.

Hennes blogg – Länk

Många påstår också att hon och Rodney har haft det roligt tillsammans, dvs att hon har prövat på hans ”Bazooka”.

Folk har diskuterat varför Camillas ena öga är ”hängigt”, hennes svar på detta är att ögat blivit så på grund av hennes hårda livstil som involverar mycket festande  i Dubai.

hanna rosenberg skvaller

Hanna Rosenberg

Enligt kommentarer om Hanna Rosenberg på diverse forum, så var hon ett problembarn i ung ålder. Alltid hysterisk, sekunder från utbrott, och levde utanpå nerverna. Började förtära alkohol i ung ålder, och skapade ofta konflikter i skolan. Hon har bland annat örfilat en lärare enligt rykten.

En kille som vart ihop med henne tidigare har bland annat skrivit att under tiden dem var tillsammans så upplevde han henne som en tjej med dålig attityd och taskig hygien. Vidare skrev han att hon ljög en hel del under deras tid tillsammans.

Han berättade även att hon en gång i tiden har försöjt sig på att sälja hasch i Berlin.

hanna widerstedt skvaller

Hanna Widerstedt

Hanna är en mästare på att provocera, sägs även ha alkoholproblem som går i släkten. Driver en blogg som i dagsläget konkurrerar mot Kissie’s, hon har även släppt en del provocerande videos. Bland annat ”Jag hatar svenska killar” och ”Jag har fobi mot fattiga människor”.

Har för tillfället ett förhållande med Kissie’s broder Peter08, och har tidigare vart tillsammans med Jockiboi som är känd från ”kungarna av tylösand”.

Utsattes för en hackerattack för ett tag sedan vilket resulterade i att alla skickade och mottagna brev från hennes e-postadress läcktes ut, hennes videos på Youtube togs även bort.

Enligt uppgifter så gick hon i en specialklass för personer med Asperger syndrom och ADHD. Vare sig hon har någon bokstavsdiagnos eller gick i denna klass av andra orsaker är inte fastställt än. Men folk spekulerar i att hon möjligtvis har Asperger syndrom.

Hanna Widerstedt har en tendens att spela många roller, hon har bland annat tidigare målat upp sig själv som en rökande konstnär med förakt mot blondiner. Läs om hennes före detta liv här, länk.

Har haft kontakt med polisen under sin tid i Big Brother, orsaken till hennes polisanmälan var hot. Läs mer om detta här, länk.

Under tiden Jockiboi och Widerstedt var tillsammans så påstod dem sig att hålla på med en porrfilm, vilket med mest sannolikhet inte är sant för fem öre med tanke på att den mitt i allt gick ”upp ur rök”.

Hon har desperat försökt sälja sina tavlor på Budera, varför skulle hon göra det om hon nu är så rik som hon påstår? Läs mer om hennes försök att tjäna pengar på sina tavlor, länk.

Widerstedt gillar att visa upp sina nyinköpta väskor på sin blogg, men är dem verkligen riktiga? Hon har även nämnt att hon gillar att resa till Hong Kong, kan det vara där hon köper sina fejkväskor?

hanna widerstedt väskor

jessica rasmussen skvaller

Jessica Rasmussen:

Jessica driver en tatueringsstudio i Helsingborg som går under namnet ”Love Ink Tattoo & Piercing”. Den har fått väldigt mycket negativ kritik, först- och främst så har folk klagat på att tatuerarna är dåliga.

Hon gav svar på tal angående denna kritik för ett tag sedan som löd så här:

”Ja, det stämmer att jag (2010) hade problem med oseriösa tatuerare då jag vill ville anställa en ny/ytterligare tatuerare. Mycket trist att artisterna under provanställning (eller redan innan) visar sig inte ta sitt jobb lika seriöst som jag.
Detta är tyvärr en ”downfactor” med branchen,
Nu är problemet dock löst.
Ha det gott!’
Jessica”

Hon bloggar bland annat här.

joe rovik skvaller

Joe Rovik:

Folk har undrat varför Joe’s höst är så himla hes, han har ingen direkt förklaring till detta själv utan hesheten bara inträffade helt plötsligt.

jimmy österling skvaller

Jimmy Österling:

Har bland annat tidigare deltagit i Bachelorette och Waterwörld.

Juliana Ssempala skvaller

Juliana Ssempala:

Har tidigare vart aktiv i det Moderata Ungdomsförbundet och deltagit i ett TV-program som går under namnet ”pengarna på bordet”.

Kija Habibzadeh skvaller

Kija Habibzadah:

Deltog i TV-programmet baren år 2001 och vart avskedad från ett fritidsledarjobb tack vare sin karriär som modell.

marcel söderqvist skvaller

Marcel Söderqvist:

Har bland annat arbetat som träslöjdslärare för elever med speciella handikapp, jobbar för tillfället på Rhodos.

Nadia Lindén skvaller

Nadia Lindén:

Nadia var aldrig en riktig deltagare, utan en PR-kupp från TV:4. Värt att tillägga är att hon nu har fött sitt barn.

Petronella Persson skvaller

Petronella Persson:

Petronella ska ha vart allmänt konstig i ung ålder och skolans värsting som många fruktade, ska enligt rykten ha samlat på avföring i ung ålder.

annica englund skvaller

Annica Englund:

Annica ska ha bott tillsammans med en kille som hon dessutom var förlovad med innan hon gick in i huset, Fredrik som han heter ska också ha skjussat henne till flygplatsen när det var dags att åka till huset. Trots deras kärlek till varandra innan Big Brother, så lämnade hon honom totalt i skuggan under sin vistelse i Big Brother huset.

Innan Annica gick in i huset hade hon lovat Fredrik att tiden i Big Brother aldrig skulle påverka deras kärlek på något sätt- eller vis.

Fredrik har bland annat skrivit detta på sin Facebook:

”Mhmm men annica är så osingel som man kan bli:( så vitt ja vet så e vi förlåvad o delar bostad så ja fattar inte vad fan hon håller på med men men””

Läs om hur Annica och Fredrik träffades, länk.

Annicas Youtube kanal, länk.

Fredrik talar ut om Annica’s beteende i huset, länk.

rodney da silva skvaller

Rodney Da Silva:

Rodney kände Jimmy & Marcel innan han gick in i huset, det cirkulerar även rykten om att han låg med Camilla 2012-05-20. Det diskuteras även flitigt om han är en så kallad gold digger, på grund av att han började visa stort intresse för Hanna J då hon blev en av dem tre finalisterna. Bloggar bland annat här, länk.

Efter att Rodney hade läst biografin om Motley Crue, så bestämde han sig för att byta namn till Nikki Sixx Rodney Da Silvia. Detta på grund av att han vart imponerad över karaktären Nikki Sixx.

sipan cakir skvaller

Sipan Cakir:

Vart utslängd ur huset på grund av regelbrott, han förolämpade och betedde sig odrägligt mot andra deltagare under sin tid i huset. Till slut så fick produktionen nog och bestämde sig för att slänga ut honom.

Sipan har tidigare åkt fast för narkotikainnehav och blivit dömd för misshandel, läs mer om det här.

Han har också gjort några låtar inom genren rap, länk till Sipans kanal på Youtube.

tenny engdahl skvaller

Tenny Engdahl:

Levde på försäkringskassan innan han gick in i huset, och kommer mest troligt att bli utredd av dem nu när han kommit ut. Detta på grund av att han inte visat några speciella tecken på att inte kunna jobba under sin tid i huset.

Har flickvän för tillfället, men har försökt ragga på en modell från Scandalbeauties bland annat. Läs mer om detta här, länk.

Tenny av någon har glidit på sin offentlighet sedan han kom ut, och har även nu skaffat en blogg som ni kan läsa här.

Inkommande söktermer:

 • big brother 2012 deltagare
 • amandus allstadius
 • amandus och camilla
 • camilla och amandus
 • camilla jacobsen amandus
 • camilla jacobsen
 • camilla och amandus tillsammans
 • amandus och camilla tillsammans
 • är camilla och amandus tillsammans
 • amandus camilla tillsammans

Ett Svar to “Sammanfattat skvaller om Big Brother 2012 deltagarna”

 1. Danny skriver:

  så roligt att läsa =)

Lämna ett svar