godaddy web stats
Hanna Widerstedt, Kissies uppföljare? - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Hanna Widerstedt, Kissies uppföljare?


Hana widerstedt och kissie

Som det ser ut just nu så verkar det som att Hanna Widerstedt är på väg att bli nya Kissie, självklart kommer trogna läsare att fortsätta följa Alexandra men Widerstedt’s framgång kommer att lämna Kissie i skuggan.

Kommer historien mellan Blondinbella och Kissie upprepa sig igen, fast denna gång involvera Blondinbellas trontagare Kissie och den skandalomsusade Widerstedt? Det lutar sannerligen mot det.

Blondinbella hade och har fortfarande en stora skara trogna bloggläsare efter Alexandra’s erövring av titeln som skandaldrottning, men nu är Kissies ”glory-days” över och hennes blogg är på väg att möta samma öde som Blondinbella’s gjorde.

Blondinbella är sannerligen varumärket för skandalbloggande, men hennes tid i rampljuset är slut och nu är det Hanna Widerstedt’s tur att synas.

Isabella var dock smart nog att ta nytta av sin offentlighet, och gick in på entreprenörs-vägar med sitt kändisskap som baggage. I dagsläget så är hon multiföretagare och är bland annat chefredaktör för Egoboost Magazine.

Kissie bör besöka bokhandeln snarast och inhandla böcker om företagande, om hon vill bibehålla sin framgångsrika karriär. Den stora frågan är däremot om hon har samma karisma och produktiva personlighet som Blondinbella?

Kissie och Widerstedt har båda blivit offentliga personer igenom att ha använt sig utav det så kallade ”skandalreceptet” som i grund- och botten är uppbyggt på att provocera.

Alexandra har möjlighet att konkurrera mot Widerstedt igenom att ta mer plats i media, just nu så har Hanna övertaget i nyhetskanalerna. Hennes tid i Big Brother underlättar inte heller situationen för Kissie.

Det ska bli intressant att se hur Alexandra kommer att tackla Hanna’s framgång, låt kampen mellan skandalbloggerskorna börja.

 

kissie vs widerstedt


Lämna ett svar