godaddy web stats
Ingvar Oldsberg funderar på att lägga av med TV - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Ingvar Oldsberg funderar på att lägga av med TV


Kategorier: Kändisar
Ingvar Oldsberg funderar på att lägga av med TV

I juni 2015 går Oldsbergs kontrakt med TV4 och ”Bingolotto” ut. Det är oklart om han kommer att fortsätta jobba med TV efter det. Efter en lyckad uppesittarkväll den 23 december och en framgångsrik säsong med bingolotto lämnar han och sambon Maria Sandeblad, 53 Sverige för en välbehövlig semester i Australien.

Uppesittarkvällen hade 1,3 miljoner tittare och jobbet med bingolotto har tagit upp i princip all hans tid under hösten.

Vårens säsongspremiären av Bingolotto i tv 4 kanalen Sjuan sågs av 280 000 tittare, med Marie Serneholt som programledare.

När Ingvar Oldsberg tog över som programledare hade premiären för höstsäsongen 2014 ca 400 000 tittare.

Jag tänker ut nya grejer. Kanske idéer som ligger utanför de traditionella. Om jag ska leda programmet så vill jag tro på det jag gör, och inte bara rulla på i samma hjulspår säger Ingvar Oldsberg som tidigare under många år varit programledare för TV-programmet på spåret.

Ingvar Oldsberg bor tillsammans med Maria Sandeblad i en ståtlig paradvåning på Vasagatan i Göteborg. I lägenheten finns ett gym där väggarna är tapetserade med löpsedlar från en lång och framgångsrik karriär. Men nu flaggar Oldsberg för att han börjar se slutet. I mars 2015 fyller han 70. För 4 år sedan uppdagades att han var drabbad av cancer, men inom ett år hoppas han vara friskförklarad från cancern.

 


Lämna ett svar