godaddy web stats
Prinsessan Madeleine och Chris har fått en dotter - Gossipzine.se : Gossipzine.se

Prinsessan Madeleine och Chris har fått en dotter


Kategorier: Offentliga personer

madeleine

Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill har fått en dotter kl 21/2 kl 22.41 lokal tid i New York. Enligt O’Neill var flickan 50 centimeter lång och vägde 3 150 gram vid födseln.

Från första värken tog det i stort sett ett dygn till flickan var född.   Flickan har bruna ögon och brunt hår.   Både dottern och mamman mår bra.

Gratulationerna strömmade in – här ett axplock:

Statsminister Fredrik Reinfeldt: ”Mina varmaste gratulationer till prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill som i dag har blivit föräldrar till en liten flicka. Det är en stor dag för Kungahuset och för de nyblivna föräldrarna. Vi är många som i dag gläds med Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill”.

Folkpartiets partiledare Jan Björklund: ”Vi har vaknat till de glada nyheterna att Sverige fått en ny liten prinsessa. Jag vill skicka de varmaste gratulationer över Atlanten till prinsessan Madeleine och Chris O’Neill.”

Centerledaren Annie Lööf: ”Barn, och framför allt bebisar, skapar alltid en varm känsla hos mig. De är härliga. Välkommen till världen! ”

verigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson: ”Ett stort grattis till prinsessan Madeleine och Chris O’Neill! Och grattis Sverige!”, skriver han på Twitter.

Hovsångerskan Malena Ernman: ”Grattis!! Som hovsångerska kommer jag självklart sjunga lite extra fint och mycket i dag”, skrev hon på Twitter.


Lämna ett svar